tiistai 24. tammikuuta 2012

Kinuskirahka karpaloilla

Päivän pääruoka odotti pakastimessa.  Viime viikolla  valmistin  riistapastavuokaa lasagnen tapaan ja sitä jäi pakastettavaksi. Nyt oli sopiva päivä syödä se pois.
Pakastettuja karpaloita löytyy edelleen ja käytin niitä tänään jälkiruuassa.  Kinuskirahka syntyi pehmeänmakuisesta Valion maitorahkasta ja kinuskikastikkeesta. 

Kinuskirahka karpaloilla



Näin helppoa on  jälkiruoka.
Sekoita purkilliseen maitorahkaa kinuskikastiketta haluamasi määrä. Käytin valmista Eldoradon kinuskikastiketta.
Ota karpalot hyvissä ajoin pakasteesta huoneen lämpöön sulamaan.
Saavat jäädä aavistuksen kohmeisiksi.
Kokoa jälkiruoka. Mysliä pohjalle, kinuskirahkaa, karpaloita, mysliä, kinuskirahkaa ja lopuksi karpaloita.

2 kommenttia:

  1. Nam, kinuskin ja karpalon yhdistelmä kuulostaa kyllä herkulliselta.

    VastaaPoista
  2. Ginger,
    Sopiva kompinaatio.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.