sunnuntai 1. maaliskuuta 2009
Hedelmäsalaatti
Raikas hedelmäsalaatti sopii hyvin täyteläisen pääruuan jälkeen. Uunilohen jälkeen hedelmäsalaatti maistui jopa kesäiseltä.
Hedelmäsalaatti
1 prk persikoita sokeriliemessä
2 banaania
2 dl mansikoita
1 avokado
Kuutioi persikat ja viipaloi banaanit. Sekoita ja kaada joukoon persikoiden sokeriliemi. Kuori ja kuutioi avokado ja lisää sekoittaen salaattiin. Samoin lisätään sulaneet ja valutetut pakastemansikat.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiva idea käyttää avocadoa hedelmäsalaattiin! Tarkkaan ottaenhan se on hedelmä, vaikka sitä on totuttu käyttämään kasviksien tapaan suolaisissa ruoissa. Miten se sopi maultaan mukaan?
VastaaPoistaZucchini,
VastaaPoistaavokado sopii jälkiruokaan hyvin, varsinkin makean säilykepersikan seurana.
Käytän avokadoa sekä salaateissa, alkuruuissa että jälkiruuissa.
Sen lisään salaattiin viimeisenä, koska se tummuu nopeasti.
No sitruunatilkka estää tumumista kyllä.