sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Hedelmäsalaatti


Raikas hedelmäsalaatti sopii hyvin täyteläisen pääruuan jälkeen. Uunilohen jälkeen hedelmäsalaatti maistui jopa kesäiseltä.

Hedelmäsalaatti

1 prk persikoita sokeriliemessä
2 banaania
2 dl mansikoita
1 avokado

Kuutioi persikat ja viipaloi banaanit. Sekoita ja kaada joukoon persikoiden sokeriliemi. Kuori ja kuutioi avokado ja lisää sekoittaen salaattiin. Samoin lisätään sulaneet ja valutetut pakastemansikat.

2 kommenttia:

  1. Kiva idea käyttää avocadoa hedelmäsalaattiin! Tarkkaan ottaenhan se on hedelmä, vaikka sitä on totuttu käyttämään kasviksien tapaan suolaisissa ruoissa. Miten se sopi maultaan mukaan?

    VastaaPoista
  2. Zucchini,
    avokado sopii jälkiruokaan hyvin, varsinkin makean säilykepersikan seurana.
    Käytän avokadoa sekä salaateissa, alkuruuissa että jälkiruuissa.

    Sen lisään salaattiin viimeisenä, koska se tummuu nopeasti.
    No sitruunatilkka estää tumumista kyllä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.