Viime lauantaina söimme vieraiden kanssa broileria ja jälkiruuaksi mansikka-mangokakkua.
Tämä ruoka on nopeaa ja herkullista. Pisin aika kului fetasalaatin teossa ja lohkoperunoiden kuorimisessa. Vieraita ajatellen päätin tarjota lohkoperunat kuorittuina.
Broilerifileet tomaatti-vuohenjuustokermassa
maustamattomia broilerifileitä
paprikajauhetta
currya
maldon suolaa
Valion ruokakerma tomaatti-vuohenjuusto
öljyä paistamiseen
Ota fileet puoli tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön. Mausta paprikajauheella ja currylla.
Ruskista fileet öljytilkassa pannulla kevyesti molemmin puolin ja mausta suolalla.
Nosta laakeaan uunivuokaan ja kaada mukaan maustettu ruokakerma.
Kypsennä uunin alatasolla samanaikaisesti lohkoperunoiden kanssa. Kiertoilmauunin lämpö 200-astetta ja aika noin 30 minuuttia.
Sekoitin alkusalaatiksi fetasalaatin; rapeaa jääsalaattia, pehmeää keräsalaattia, kesäkurpitsaa, pieniä luumutomaatteja, vihreitä kivettömiä oliiveja ja fetakuutioita. Maustettu öljy-balsamico-kastike.
tiistai 3. maaliskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ostin tuota uutta kermaa, mutta en vielä ole käyttänyt. Kiva kuulla, että se sopii tällä tavalla käytettäväksi. Annos näyttää herkulliselta...kakusta puhumattakaan!
VastaaPoistakatriina,
VastaaPoistaMinä olen tykästynyt näihin ruokakermoihin. Aikaisemmin käytin maustettuja tuorejuustoja, mutta nyt tätä.
Voi saispa taallakin maustettua ruokakermaa.
VastaaPoistaSusa,
VastaaPoistaSitä on niin helppo käyttää, ei tarvitse sekoitella juustoja erikseen.