Tein hieman oikaisten pannacottaa ala Dan Sukker. Joku voi tietysti tokaista, että ei tämä ole sitä oikeaa, mutta miten se oikea määritellään. Onko joku jossain keksinyt kaikelle juuri oikean tavan valmistaa esimerkiksi pannacottaa tai pastaa. En usko, että nimikään on niin patentoitu, että sitä ei voisi käyttää. Tämä on yksinkertaisesti pannacottaa. Mansikat nyt ovat aina samanlaisia.
Pannacotta ja mansikat
1 dl hyytelösokeria
4 dl ruokakermaa 5%
1 tl vaniljasokeria
kohmeisia mansikoita pakasteesta
Sekoita kerma ja hyytelösokeri kattilassa. Mausta vaniljasokerilla. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 1/2 minuuttia. Asettele annosmaljojen pohjalle kohmeisia mansikoita ja kaada kermaseos päälle.
Anna hyytyä. Nostele mansikkalohkoja pinnalle ja tarjoa.
tiistai 17. maaliskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.