tiistai 17. maaliskuuta 2009

Katkarapu-kukkakaalipasta


Pasta valmistuu nopeasti. Ja se on aina yhtä hyvää. Nyt käytin kukkakaalia ja katkarapuja. Tosin kuvassa näyttävät katkaravut hukkuneen pienten gnocchipastojen uumeniin. Siellä ne uinuvat ja maistuivat oikein hyviltä.

Katkarapu-kukkakaalipasta

5 dl gnocchipastaa
suolaa
puolikas chilipaprika
2 valkosipulinkynttä
öljyä
pieni kukkakaali
2 dl tomaatti-vuohenjuustokermaa
mustapippuria
250 g pakastekatkarapuja






Keitä pasta ohjeen mukaan. Höyrytä pilkottu kukkakaali al denteksi. Kuumenna öljy pannulla. Kuullota silputut valkosipulit ja chilipaprika. Lisää mukaan kukkakaalilohkot. Anna maustua hetki pannulla. Lisää kerma ja anna hautua hieman kasaan. Mausta mustapippurilla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lopuksi lisää joukkoon valutetut katkaravut. Kuumenna pari minuuttia. Sekoita keskenään kastike ja pasta. Raasta pinnalle juustoraastetta. Tarjoa tomaattista salaattia pastan kera.

4 kommenttia:

  1. Kukkakaali kuulostaakin hyvältä tuossa!

    VastaaPoista
  2. Yealian, juu se sopii hyvin.

    VastaaPoista
  3. Oi nam, kukkakaali on parasta :) Kokeiluun menköön kunhan ehtii!

    VastaaPoista
  4. Hannn,

    Kiitos käynnistä, kävin vastavierailulla ja
    mukava että olit tehnyt pizzoja niitä kokkailen kunhan palaan matkoilta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.