maanantai 11. elokuuta 2014

Gluteenittomat pannukakut - Rucola-raejuustosalaatti

 Vehnäjauhot ovat tosi kiusallisia, ei minulle  vaan miehelle.
Välillä käytän niitä ja välillä en. Nyt vehnäjauhopurkki on tyhjä. Annan sen olla
tyhjänä ja sovellan leipomiseen muita jauhoja.   
Totuttuun tapaan söimme ensin viikonlopulta jäänyttä ruokaa ja jälkiruokana
pieniä pannukakkuja. Olivat ihan hyviä vaikka gluteenia ei ollutkaan.

2 kananmunaa
 2 dl kermaa,  kerma oli jo viimeisen päivän ylittänyt ja sopi pannukakkuun.
2 dl kylmää vettä
noin 2 dl Semper jauhoseosta valkoinen
5 rkl kookoshiutaleita
1 rkl psylliumia 
ripaus suolaa
paistamiseen Flora juoksevaa kasvisrasvaa

Vatkaa kananmunat. Kaada kulhoon kerma/vesiseos.
Sekoita joukkoon muut aineet. Anna taikina levähtää hetki.
Paista pannukakut.
Tarjosin pannukakkujen kera viipaloituja mehukkaita nektariineja.
Sinisessä kulhossa on  sokeria, jota voi lisätä pannukakuille halutessaan

Rucola-raejuustosalaatti
Illallinen -  kulhollinen salaattia. Purkillinen (500g) raejuustoa hupeni salaatin kera.
Salaatissa on keräsalaattia, rucolaa, kurkkuviipaleita, suippopaprikaa,
oliiviöljyä, mustapippuria ja ripaus suolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.