Mielikuvitus jumiutuu joskus, mutta vain hetkeksi. Jääkaapissa oli jauhelihaa ja juurihan me syötiin jauheliha-kasvismureketta. Ja taas. Valitsin helpon ja nopean tien. Pihvit, ruiskiekot, vuohenjuusto, salaattiainekset. Eiköhän tästä ruokaa synny. Puolukkaa, se on nyt ajankohtaista, sitä myös mukaan.
Jauhelihapihvit ruiskiekossa
Tee jauhelihataikina. 400 g jauhelihaa, kuullotettua kylmää sipulisilppua, desi ruokakermaa ja vajaa desi korppujauhoja, yksi muna, 2 tl suolaa, 2 tl maustepippuria, paprikajauhetta. Sekoita taikina tasaiseksi. Muotoile pihvit ja paista voi/öljyseoksessa kypsiksi.
Voitele ruiskiekon puolikas, Aseta päälle pihvi ja pihville vuohenjuustokiekko.
Gratinoi uunissa, kunnes vuohenjuusto pehmenee.
Sekoita ruiskiekolle salaattipeti . Nosta lopuksi vuohenjuustolle survottua puolukkaa.
Puolukka sopi tähän joukkoon erinomaisen hyvin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
AI NAM!!! HETI TULI IHAN KAUHEE NÄLKÄ!! ....kipittää syömään...
VastaaPoistaTämä tuleekin nopeasti, jos on kova nälkä
VastaaPoistahei arleena, nautit jälkiruoaksi blogisi mukaan 17.8.08 mövenpick jogurttia! saako suomesta sitä. törmäsin mahtavan makuiseen jogurttiin amsterdamissa ja vieläkin kuola kihoaa kielelleni
VastaaPoistat hannu-ville leskelä
HV,
VastaaPoistaMövenpickin jogurttia ostin K-kaupan citymarketista. Tänään ostin mövenpickin pähkinäjäätelöä, tarkemmin kermajäätelössä oli karamellisoituja saksanpähkinän paloja ja vaahterasiirappia.
Nyt en huomannut oliko siellä ko jogurttia.
Mahtoi olla hyvää! :) Oi että oispa mulla puolukoita just nyt.. nam
VastaaPoistaRisulinna,
VastaaPoistaOli hyvää, yllättävän hyvin puolukat sopivat myös ruisleivän makuun.