Kasvisruuat jatkuvat edelleen. Tänään oli niin nopeaa ja vaivatonta, papuja jogurtin ja ranskankerman kera uunissa paistaen. Ranskankermaa saa vähärasvaisena, jos rasvanpelkoa on. Pavut olivat pakastepapuja, nekin vaivattomia. Torilla ei enää ole näkynyt tuoreita papuja.
Jos haluat jotain lisäkkeeksi grillimakkarat sopivat. Niiden jälkeen tämä ei ole enää kasvisruoka.
Meillä ei ostettu grillimakkaroita, vaan viipaloitiin tomaattia.
Papupaistos
2 ps (a´200g) pakastepapuja
päälle:
1 tlk (1,5dl) bulgarian jogurttia
1 tlk(2dl) ranskankermaa
1 tl suolaa
ripaukset valko- ja mustapippuria
sekä paprikaa
3 munaa
Voitele uunivuoka. Levitä pavut vuokaan. Sekoita jogurtti ja ranskankerma. Mausta ja lisää munat. Kaada seos papujen päälle. Kypsennä 175-asteessa 40 minuuttia.
tiistai 29. syyskuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisen kuuloista!
VastaaPoistaHyvää ja nopeaa. Munakkaan asemasta joskus tallaista.
VastaaPoista