perjantai 4. syyskuuta 2009

Pastaa nopeasti inspiroiden

Tänään en ollut ajatellut iltaruokaa ollenkaan ennenkuin avasin kotioven ja astuin keittiöön. Aukaisin siellä lisää ovia, ruokakaapin oven takaa löytyi rusettipastaa, jääkaapista kinkkua, puolikas purkki creme fraichea ja tiskipöytätasolta tomaatteja ja valkosipulia. Näistähän tulee pastan kypsymisajassa eli 12 minuutissa illallinen.

Pastaa nopeasti

5 dl rusettipastaa
100 g Korpelan saunapalvikinkkua
2 valkosipulinkynttä
öljyä
100 g cremefraichea
tilkka pastan keitinvettä
2 tomaattia
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta. Suikaloi kinkku ja valkosipuli. Kuumenna öljy, alenna lämpö ja kuullota muutama minuutti. Lisää kuutioidut tomaatit, anna kuullottua hetki. Lisää cremefraiche ja pastan keitinvettä muutama rkl. Sekoita ja mausta. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.