Jauhelihakastike
400 g jauhelihaa1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk (400g) tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyrettä
1,5 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
2 tl rouhittua maustepippuria
1 dl ruokakermaa
Silppua sipulit ja kuullota niitä öljytilkassa. Lisää jauheliha ja ruskista se käännellen. Lisää jauhot, maustepippuri ja suola. Sekoita hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, sokeri, basilika ja oregano. Kaada kastike kasariin ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää ruokakerma. Sekoita hetki ja tarkista maku.Nauti keitettyjen perunalohkojen ja salaatin kera.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.