lauantai 5. syyskuuta 2009
Punaherukkarahka
Suomalaisen haukiruuan jälkeen sopivat hyvin jälkiruuaksi punaherukat. Perkasin viimeisiä herukoita pakastimeen ja jätin muutaman desin jälkiruokaa varten. Vaikka punaherukat ovat vahvoja maultaan, yhdistin niitä rahkaan. Sokerin oikealla määrällä ne saa hyvin sopimaan keskenään. Ja onhan vaniljakastikkeellakin oma merkityksensä.
Punaherukkarahka (3 annosta)
Vaahdota reilu desi vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (Flora). Sekoita vaahtoon puoli purkkia maitorahkaa. Siivilöi tomusokeria punaherukoiden joukkoon. Marjoja oli noin 3,5 dl. Sekoita
kolmisen desiä rahkaseokseen. Ripottele loput marjat annosten päälle ja ripauta hieman tomusokeria. Yksinkertaisen hyvää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
ai kiitos...mulla on vielä punaherukoita puskassa...ajattelin et linnut saavat syödä, mut kyyl aina yks jälkkäri täytyy mun tehdä...kiitti ohjeestasi..
VastaaPoistaHanne,
VastaaPoistaHyvää ja yksinkertaista