tiistai 12. tammikuuta 2010

Uunimakkaraa


Suomalainen kansallisruoka valmistuu uunissa. Se on miesten mieleinen kasvisruoka. Pyynnöstä se kypsytettiin tänään meillä uunissa. Moninkertaista kasvisruokaa, Tapolan savulenkkiä, Apetitin pakastekasvikset ja vihreät herneet. Lenkin viiltoihin lohkosin Valion arkijuustoa, kasvisten joukkoon puristin valkosipulia ja ripotin ruususuolaa sekä ripsaus oliiviöljyä.. Sitten uunnin kypsymään. Olihan se ihan kohtalaisen hyvää.


Sanomattakin selvää, että makkaralenkki on kasvisruokaa - varsinkin,
 jos sitä syö kasvisten kera. Kansallisruuaksi sen voi nimetä ikänsä perusteella. Lienee jo yli 50-vuotias. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.