maanantai 4. tammikuuta 2010

Kalkkuna-herkkusienipasta

Kalkkunaleikettä ja junboherkkusieniä oli jääkaapissa. Jääkaapintyhjennysruoka oli paikallaan. Pyhien rippeet saivat siirtyä pasta-annoksiksi. Kalkkunaleike sopi hyvin pastaan. ja herkkusienet myös. Ainoa huono puoli oli kuva, jonka näpsäisin kiireessä heti kun höyryävä pasta oli lautasilla. Eipä näytä kuvassa hyvältä, mutta syötävän hyvää oli.

Kalkkuna-herkkusienipasta


tagliatellepastaa 
kalkkunaleikettä
jumboherkkusieniä
sipulia
valkosipulia
oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
ripsaus ruokakermaa

Pilko kypsä kalkkunaleike kuutioiksi. Puhdista ja viipaloi herkkusienet. Silppua sipulit.  Kuullota sipulit noin 4 minuuttia, lisää kalkkunakuutiot ja herkkusienet. Anna niiden kypsyä välillä sekoittaen. Laita tagliatelle kypsymään kiehuvaan veteen.. Mausta pastakastike mustapippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon ruokakermaa ja anna hautua, kunnes neste on imeytynyt.
Valuta pasta, annostele lautasille ja nostele kastikeseos päälle. Lisää mukaan tomaattilohkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.