Keitin jo aamulla punajuuret al denteksi. Olin ajatellut valmistaa iltaruuaksi punajuuripastaa. Keittämällä saan punajuuret sopivasti kypsänä kastikkeeseen samassa ajassa, kun pasta eli tagliatelle kypsyy, siis seitsemässä minuutissa. Olen aikaisemminkin tehnyt punajuuripastaa, mutta kaikki pastathan ovat erilaisia. Johtuen siitä, että ne valmistetaan periaatteella mitä kaapista löytyy.
Punajuuripasta (2 annosta)
tagliatellepastaa
2 punajuurta kypsää
2 valkosipulinkynttä isoa
tilkka rypsiöljyä
mustapippuria, suolaa
vuohenjuustoa pikkupala
2 rkl ruohosipulituorejuustoa
pastan keitinvettä
basilikaa
Kuori ja suikaloi aldenteksi keitetyt punajuuret. Silppua isot valkosipulinkynnet. Laita pasta kiehuvaan veteen.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää valkosipuli, kuullota hetki, lisää punajuurisuikaleet. Lisää mustapippurirouhe ja suola., kuullota 4 minuuttia. Murenna joukkoon pala vuohenjuustoa ja lisää ruohosipulituorejuusto. Sekoita ja lisää pastankeitinvettä. Sekoittele, kunnes juusto sulaa. Valuta pasta ja kaada kastikkeen joukkoon. Nosta pasta-annoksille basilikaa ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tosi mukava tämä uusi tapasi laittaa nuo kaksi kuvaa tuohon vieretysten, joku perusraaka-aine joka on se ruuan sydän siellä :)
VastaaPoistaKeksin vähän eloa kuviin. Minustakin kuvat näyttävät paremmilta näin kollaasinomaisina.
VastaaPoista