perjantai 20. marraskuuta 2009

Salaattia, karjalanpiirakoita ja suklaakääretorttua

Tänään valmistin vain salaatin ja keitin kananmunat. Iltaruoka oli kevyehkö iltapala. Tannisen karjalanpiirakat määräsivät ruuan kokonaisuuden. Värimaailmaksi syntyi valkoinen, keltainen ja vihreä. Keltaista paprikaa, keltaiset tomaatit, valkoiset kananmunat, mozzarella ja vihreä salaatti. Tärkeintä oli myöskin helppous. Valmis suklaakääretorttu jälkiruuaksi kahvin kera oli hyvä ostos. Viialan Kotileipomon kääretorttu oli hyvää ja mehevää. Siinä maistui suklaa sopivasti, johon sopi kirsikkahillon vieno täyteläinen maku.

Mozzarellasalaatti

Rapea vihreäsalaatti, keltaisen paprikan suikaleita, kevätsipulia, keltaista tomaattia ja mozzarellajuustoa. Kastikkeena neitsytoliiviöljy, vaalea balsamico, mustapippuri, suola ja sokeri sekoitettuna.








Paahtimessa lämmitetyt karjalanpiirakat ja keitetyt kananmunat.








Kahvi ja suklaakääretorttu.
Kaikki on valmista.

4 kommenttia:

  1. Ihana menu, milloin saa tulla :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kodikas ja kiva iltaruoka. Ja tuo suklaakääretorttu on niin mehevän näköinen ;D

    VastaaPoista
  3. Salaattisi ovat aina NIIN herkullisen näköisiä. Tein juuri riissipuuroa - nytpä piirakoitakin tekemään, kiitti ideasta!

    VastaaPoista
  4. Tytti,
    Tervetuloa ! Tosin menuu on nyt jo vaihtunut.

    Sooloilija,
    Tämä oli vain perjantai-illan suht aikaisin siivoamisella alkaneen päivän helppo iltapala.
    Mutta ihan tykättiin.

    utukka,
    Salaatteja tykkään tehdä ja lähes joka päivä. Teen klassisia, taattuja salaatteja vain pienin muunnoksin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.