maanantai 16. marraskuuta 2009

Lämmin broilerileipä salaatilla

Ikeassa syötiin tänään lounas, kymmenen lihapullan annos ranskalaisilla. Hyvää oli ja erikoismaininta puolukkahillokkeelle. Ostin sitä Ikea Foodista kotiinkin. Kassan jälkeen maistui kahvi, lämmin ohut ja makea omenapiirakka ja päällä kylmä vaniljapehmis, yksi annos 1,50 euroa. Hyvällä syyllä voin sanoa, että rahalle tuli vastinetta. Oli senverran hyvä ja tuore kahvi ja omenatorttu taivaallista.
Iltaruuualla ei ollutkaan mitään kiirettä tuhdista lounaasta johtuen. Seitsemän jälkeen laitoin sunnuntain tähteistä pienen iltapurtavan. Lämpimät broilerileivät uunigrillissä ja kylmä broilerisalaatti.

Kokosin Halonhakkaaja-leipäviipaleille viipaloitua keitettyä eilistä perunaa ja porkkanaa, tuoretta kevätsipulisilppua, viipaloitua broilerinrintaa ja lopuksi cheddarjuustoviipaleet. Sen jälkeen leivät kypsyivät lämpimiksi ja juusto pehmeäksi uunin grillivastuksen alla.

Sekoitin salaattiin rapeaa salaattia ja kevätsipulisilppua. Pirskottelin salaatin sekaan lime-oliiviöjykastiketta terästettynä suolalla ja sokerilla. Salaatiin vielä raejuustoa, pinnalle broilerikuutioita, tomaattilohkoja ja lopuksi hyppysellinen mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.