maanantai 2. marraskuuta 2009

Makkarakeitto

Toiveena esitettiin, että tänään on keitettävä makkarakeittoa. Viimeisestä makkarakeitosta on kulunut jo yli kaksi vuotta. Toiveen voin helposti toteuttaa. Tarvittiin HK:n sininen lenkki ja kaikki muu löytyi kaapeista. Keittoa syödään huomennakin, joten sitä keitettiin riittävästi.

Makkarakeitto

1 kpl HK:n sininen lenkki
6 perunaa keskikokoa
chiliä jauheena
2 sipulia
oliiviöljyä
1 pkt (500g) luomu tomaattimurskaa
n 8 dl vettä
2 kpl kasvisliemikuutioita
10 kpl maustepippuria
suolaa, sokeria
2 ps (250g) keittojuureksia pakaste



Kuori ja pilko makkaralenkki, perunat ja sipulit. Kuullota öljyssä chili ja sipulit. Lisää perunalohkot, tomaattimurska, vesi ja mausteet sekä kasvisliemikuutiot. Ruskista makkarapalat oliiviöljyssä.
Kun perunat ovat puolikypsiä, lisää keittojuurekset ja anna kiehua n 10 minuuttia. Lisää makkarat. Tarkista maku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.