keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kinkkupasta

Pastoja olen tehnyt lähes viikottain. Eikä nytkään kovin järisyttävän uutta pastaa syntynyt.
Koska palvikinkun pala oli jääkaapissa, päätin hyödyntää sen. Kuutioin kinkun, pilkoin valkosipulinkynnet ja kuullotin niitä hetken oliiviöljyssä. Maustoin mustapippurilla ja chilillä ja tietysti suolaa. Lopuksi lisäsin kevyttä ranskankermaa. Kastikkeenteon aikana kiehui pasta just sopivaksi. Kaikki kipattiin yhteen ja siinäpä tämä. Tomaatit ja kurkku saivat seuraa pastasta.



Miksikö tämän postauksen loppujen lopuksi tein. Otin käyttöön italialaiset valkoiset pastalautaset. Niitä en ole muistaakseni vielä kuvissa käyttänyt. Tulivat mieleen, kun postasin pääblogiini kollaasin valkoisista astioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.