Ostin pieniä possunkieliä, maksoivat 5,35€/kilo. Kastike syntyi valmiista Blå Bandin kantarellikastikejauheesta. Jauhe sisältää kantarellia, voitattia, herkkusieniä, herkkutattia. Aika laaja sienivalikoima, jolla oli saatu sienien maku mukaan. Hieman jauhoinen maku. Pisteet tulivat valmistuksen helppoudesta.
Keitetty kieli ja kanttarellikastike
Pese kieli ja poista rasvat ja kalvot.  Lisää vettä kattilaan, kielet saavat juuri ja juuri peittyä. Lisää mukaan  hienoa merisuolaa ja kokonaisia mustapippureita. Kun  vesi on kiehahtanut, poista pinnalta vaahto. Keitä miedolla lämmöllä kypsäksi.  Poista kielistä nahka ja viipaloi tarjolle.Käytin kastikepohjaksi siivilöityä keitinlientä. Siihen sekoitin kastikejauheen pussin ohjeen mukaan.
Kielen seurana kuorineen keitetyt perunat, puolukkahyytelö. kurkkupikkelsi ja porkkanaraaste.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.