Erinomainen pasta oli lopputuloksena.
Siskonmakkarapasta
400 g siskonmakkaroita
1 dl pippurikasviskermaa Creme Bonjour
1 dl kermaa kevennettynä vedellä
100 g herneitä
ripaus suolaa
250 g nauhapastaa + vettä ja suolaa
annoksille Forte-juustoraastetta
Purista siskonmakkarat kylmälle pinnoitetulle pannulle. Kuumenna ja sekoittele lastalla, jotta makkaramassa muuttuu raemaiseksi eikä isoja paloja jää. Kypsennä 5 minuuttia. Laita pastavesi kiehumaan ja mittaa pasta kypsymään.
Kumoa makkaramassa kulhoon. Pyyhi pannu ja nosta se liedelle. Kumoa makkarat takaisin.
Lisää kermat, herneet ja suola. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
Valuta kypsä pasta ja annostele lautasille. Lisää päälle kastike. Leikkaa mukaan tomaattia ja kurkkua.
Raasta lopuksi pinnalle juustoa.
Tuntuukin mukavalta ja nopsalta ruoalta.
VastaaPoistaTaidan kopioida ohjeesi paperille!
Hanne,
VastaaPoistaKannattaa kokeilla ja juuri silloin, kun haluaa nopeasti valmista.