perjantai 4. toukokuuta 2012

Siskonmakkarapasta

Tänään olikin ruuanlaitto nopeaa. Nappasin kaupasta siskonmakkarapaketin. Kotona kiehuikin muutamassa minuutissa pastavesi liedellä ja siskonmakkarat kypsyivät pannulla.
Erinomainen pasta oli lopputuloksena.


Siskonmakkarapasta

400 g siskonmakkaroita
1 dl pippurikasviskermaa  Creme Bonjour
1 dl kermaa kevennettynä vedellä
100 g herneitä
ripaus suolaa
250 g nauhapastaa + vettä ja suolaa
annoksille Forte-juustoraastetta
Purista siskonmakkarat kylmälle pinnoitetulle pannulle. Kuumenna ja sekoittele lastalla, jotta makkaramassa muuttuu raemaiseksi eikä isoja paloja jää. Kypsennä 5 minuuttia. Laita pastavesi kiehumaan ja mittaa pasta kypsymään.
Kumoa makkaramassa kulhoon. Pyyhi pannu ja nosta se liedelle. Kumoa makkarat takaisin.
Lisää kermat, herneet ja suola. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia.
Valuta kypsä pasta ja annostele lautasille. Lisää päälle kastike. Leikkaa mukaan tomaattia ja kurkkua.
Raasta lopuksi pinnalle juustoa. 

2 kommenttia:

  1. Tuntuukin mukavalta ja nopsalta ruoalta.

    Taidan kopioida ohjeesi paperille!

    VastaaPoista
  2. Hanne,
    Kannattaa kokeilla ja juuri silloin, kun haluaa nopeasti valmista.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.