Koska karpaloita on vielä pakasteessa, keksin niistä jälkiruokaa turkkilaisen jogurtin siivittämänä.
Lohipihvit salaatilla
Ensin salaatti.
Ja sitten lohipihvi.
Viipaloidut lohifileet maustoin suolalla ja mustapippurilla. Paistoin rypsiöljytilkassa kuumahkolla pannulla ensin nahkapuolelta, sen jälkeen alensin lämpöä, käänsin lohipihvit ja jatkoin paistamista lohen jokaiselta sivulta kypsäksi, vaan ei hajoavaksi.
Ranskakermasta sekoitin kylmän kastikkeen, jonka maustoin dijonsinapilla (original), mustapippurilla ja paprikalla.
Viipaloidut lohifileet maustoin suolalla ja mustapippurilla. Paistoin rypsiöljytilkassa kuumahkolla pannulla ensin nahkapuolelta, sen jälkeen alensin lämpöä, käänsin lohipihvit ja jatkoin paistamista lohen jokaiselta sivulta kypsäksi, vaan ei hajoavaksi.
Ranskakermasta sekoitin kylmän kastikkeen, jonka maustoin dijonsinapilla (original), mustapippurilla ja paprikalla.
Karpaloita kinuskijogurtissa
Maustoin turkkilaisen jogurtin kinuskilla. Sekoitin kaurahiutaleisiin kanelia ja hieman sokeria ja paahdoin kevyesti pannulla. Kasasin jälkiruokamaljoihin kerroksittain paahdettuja kaurahiutaleita, karpaloita ja lopuksi kinuskijogurttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.