sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hirvenjauhelihapihvi

Viimeinen pakaste hirvestä käytettiin tänään. Leivoin jauhelihasta ison pannupihvin.
Pihviä syötiin  salaatin ja pekonin  kanssa.

Pannupihvi hirvenjauhelihasta
500 g hirvenjauhelihaa
suolaa ja mustapippuria
zest for life-maustesekoitusta
1 kananmuna
3/4 dl kermaa ja 2 rkl korppujauhoja
Sekoita taikina ja anna levätä hetken aikaa.
Paista sillä aikaa pekoniviipaleet rapeaksi. Nosta ne odottamaan.
Muotoile pannun kokoinen iso pihvi ja paista  pekonirasvassa noin 5 minuuttia. Nosta pihvi pannulla uuniin 180- asteeseen ja paista kypsäksi. Käännä pihvi paiston keskivaiheilla.
Pihvi maistuu kevyen salaatin kanssa. Salaatissa on sekä frisee- että pehmeää salaattia, oranssia paprikaa ja höyrytettyä kukkakaalia. Lisäksi muutama rapeaksi paistettu pekoniviipale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.