Pihviä syötiin salaatin ja pekonin kanssa.
Pannupihvi hirvenjauhelihasta
500 g hirvenjauhelihaasuolaa ja mustapippuria
zest for life-maustesekoitusta
1 kananmuna
3/4 dl kermaa ja 2 rkl korppujauhoja
Sekoita taikina ja anna levätä hetken aikaa.
Paista sillä aikaa pekoniviipaleet rapeaksi. Nosta ne odottamaan.
Muotoile pannun kokoinen iso pihvi ja paista pekonirasvassa noin 5 minuuttia. Nosta pihvi pannulla uuniin 180- asteeseen ja paista kypsäksi. Käännä pihvi paiston keskivaiheilla.
Pihvi maistuu kevyen salaatin kanssa. Salaatissa on sekä frisee- että pehmeää salaattia, oranssia paprikaa ja höyrytettyä kukkakaalia. Lisäksi muutama rapeaksi paistettu pekoniviipale.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.