Persikat hupenivat taas, kun käytin niitä kaurapaistokseen.
Kaalikasvispata
1 pieni valkokaali kevään satoa
2 isoa porkkanaa
pala juuriselleriä
1 iso sipuli
vihreää kevätsipulinvartta
2 omenaa
2 isoa porkkanaa
pala juuriselleriä
1 iso sipuli
vihreää kevätsipulinvartta
2 omenaa
1 1/2 dl kasvislientä
hunajaa
suolaa, pippurisekoitusta, meiramia
Suikaloi kaali, kuori ja suikaloi kasvikset. Paloittele omenat ja sipulit. Sekoita raaka-aineet kattilaan ja kaada mukaan kasvisliemi sekä hunajaa. Lisää mukaan mausteet. Kypsennä keskilämmöllä.
Valmista lisukkeeksi salaatti. Viipaloi tuoretta luumua ja mozzarellajuustoa, päälle basilikaa.
hunajaa
suolaa, pippurisekoitusta, meiramia
Suikaloi kaali, kuori ja suikaloi kasvikset. Paloittele omenat ja sipulit. Sekoita raaka-aineet kattilaan ja kaada mukaan kasvisliemi sekä hunajaa. Lisää mukaan mausteet. Kypsennä keskilämmöllä.
Valmista lisukkeeksi salaatti. Viipaloi tuoretta luumua ja mozzarellajuustoa, päälle basilikaa.
Rakastan kaaliruokia! Kuulostaa ja nayttaa tosi hyvalta! Pitaa kokeilla tatakin!
VastaaPoistaIhania kaaliruuat. Ja näyttääkin tosi hyviltä myös nuo persikat nam..
VastaaPoistaSusa,
VastaaPoistaKaali on minunkin herkkuja.
Askartelin itte,
Persikka sopii hyvin suomalaisen kauran kanssa.