sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Possun sisäfileet uunissa kypsyttäen

Kuten eilisestä postauksestani muistatte, kypsytin lämpimän ruuan osioon possun sisäfileet uunissa. Koska tapa ja lopputulos oli kehutun hyvä, päätin jakaa ohjeen myös tänne.  En ainakaan muista, että olisin juuri tällä tavalla toteuttanut aikaisemmin tätä ruokaa. Tänään lounaaksi eiliseltä jääneet possunfileet ja pikkulihapullat.

Possun sisäfilee uunissa kypsyttäen   (10-12 annosta)
3 kpl porsaan sisäfileitä naturel
3 tl suolaa
mustapippuria
3 rkl hunajaa
3 rkl siirappia
3 rkl soijaa
3 rkl rypsiöljyä
2 tl kuivattua rosmariinia
Ota fileet huoneen lämpöön hyvissä ajoin ennen kypsentämistä. Poista fileistä kalvot. Sekoita suola ja rouhittu mustapippuri ja hiero seos fileiden pintaan. Sekoita hunaja, siirappi, soija, öljy ja rosmariini keskenään. Sivele seos fileille ja aseta fileet uunivuokaan. Kypsennä fileet 175-asteessa noin 30 minuuttia. Tarkista kypsyys mittarilla tarvittaessa. Huuhtele paistovuoka lihaliemellä ja kermalla. Siivilöi ja suurusta kiehauttaen maizenalla  kastikkeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.