keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Vuohenjuusto-tomaattileipä yrteillä

Keräsin tänään yrttitarhastani yrttejä. Kyseessä on luomutarha ruukuissa. Virkeästi ovat yrtit kasvaneet. Hyvä puoli on se, kun niitä napsii ne yltyvät kasvamaan lisää. Varsinkin parvekebasilika ja persilja. Kerroinkin aikaisemmin, miten hyvää on vuohenjuusto-tomaattiyhdistelmä. Tänään otin mukaan basilikaa, timjamia, persiljaa ja rucolaa. Ryhdyin kasaamaan leipiä.
Tällä hetkellä maistuu erinomaiselta Ihana saaristolimppu. Se on Porin Leipä Oy:n  leipoma makea sekaleipä, jossa maistuvat rannikon maut, joita korostavat mämmimallas ja siirappi.
Ihana on kaljaasi, joka on syntynyt Perinnelaivayhdistys ry:n talkoolaisten  ja yhteistyökumppanien toimesta.  Lisää tietoa yhdistyksen toiminnasta löytyy Ihanan sivuilta.

Vuohenjuusto-tomaattileipä yrteillä
Saaristolimppuviipale ja sipaisu oliiviöljyä. Leivän peittävästi pihvitomaattiviipaleita ja pyöräytys mustapippuria.  Päälle yrttejä runsaasti. Timjamia, persiljaa, basilikaa. Kunnon nokareet pehmeää vuohenjuustoa purkista. Kaiken kukkuraksi rucolaa ja basilikaa.

2 kommenttia:

  1. Täytyypä testata, tosi hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  2. Marikka,
    Yrtit maistuvat tuossa kokoonpanossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.