Jauhelihapihvit suppilovahveromuhennoksella
Pihvit 4 kpl
400 g naudanpaistijauhelihaa
1 tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria
1 kananmuna
3/4 dl kermaa + 4 rkl korppujauhoja
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Muotoile pihveiksi ja paista rypsiöljyssä keskilämmöllä kypsiksi.
Sienimuhennos
150g/ 1 pkt suolattuja suppilovahveroita
rypsiöljyä
mustapippuria
1 rkl vehnäjauhoja + vesitilkka
1 dl kermaa
400 g naudanpaistijauhelihaa
1 tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria
1 kananmuna
3/4 dl kermaa + 4 rkl korppujauhoja
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi. Muotoile pihveiksi ja paista rypsiöljyssä keskilämmöllä kypsiksi.
Sienimuhennos
150g/ 1 pkt suolattuja suppilovahveroita
rypsiöljyä
mustapippuria
1 rkl vehnäjauhoja + vesitilkka
1 dl kermaa
Huuhtele sienet kylmällä vedellä. Puristele vesi hyvin pois. Pilko sienet. Kypsennä sienisilppua rypsiöljyssä pannulla, kunnes neste haihtuu. Lisää vehnäjauhot pannulle ja sekä tilkka vettä. Pyörittele seosta hetki. Mausta mustapippurilla. Lisää kerma ja kiehauta kasaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.