perjantai 6. toukokuuta 2011

Hedelmäinen broilerikasari

Taas tuli todettua, että Kauppahallin lihatiskin irtomyynnin broilerifileet ovat parempia  kuin  markettien vakuumipakkauksessa kalvon alla myytävät. Kypsensin  tänään uudella ohjeella fileet pannulla ja kasarissa. Hedelmät sopivat hyvin mietoon broileriin. Salaattiinkin lisäsin mansikoita, mutta vastaavasti käytin herkkukurkkua suolaisempana.
Jälkkäriä piti myös kasata, se syntyi hetken inspiraationa.

Hedelmäinen broilerikasari
3 broilerin rintafilettä
rypsiöljyä
1 suuri sipuli
1 rkl currya
1 tl chiilijauhetta
1 tl kuivattua basilikaa
2 rkl tomaattipyrettä
suolaa ja pippurisekoitusta myllystä
1 dl makeaa omenasiideriä
1 pienen  ananastölkin liemi
1 tölkin ananakset
1 banaani
1 dl kermaa
Paloittele fileet kolmeen osaan. Silppua sipuli.  Ruskista broileripalat öljyssä pannulla ja mausta currylla, chilillä ja suolalla. Siirrä palat kasariin. Lisää öljyä ja sipulisilppu pannulle ja kuullota sipuli. Lisää kasariin ja sekoita joukkoon tomaattipyree, kuivattu basilika ja pippuri. Kaada päälle siideri ja ananasmehu. Kypsytä kannen alla hiljalleen noin 20 minuuttia. Lisää ananaspalat ja banaaniviipaleet sekä kerma. Anna kiehahtaa. Tarkista maku.
Tarjoa riisin ja salaatin kera.

Kiiwi-mansikkalautanen
Diggestiivikeksiä, omenasiideriä kostutukseen,  philadelphiaa tomusokerilla notkistettuna,  kiiwiä ja mansikoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.