torstai 22. lokakuuta 2009

Silakkapihvit fetasalaatilla

Eilen kokkailin silakasta myös pihvejä. Tänään valmistin päivälliseksi fetasalaatin. Kylmät silakkapihvit sopivat salaatin ja ruisleivän seuraksi hyvin. Oikeaa arkiruokaa.

Silakkapihvit uunissa paistaen

Sekoita ruisjauhoon suola. Kasta silakkafileen nahkapuoli jauhoseokseen. Nostele fileet nahkapuoli alaspäin leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele fileille suolaa. Hienonna tuoretta tilliä ja valkosipulinkynttä, suhde 1dl/2kynttä. Sekoita ja purista joukkoon hieman sitruunamehua.
Nostele täyte silakkafileille. Nosta täytteen päälle silakkafilee ja sipaise fileelle öljyä. Ripottele pinnalle ruisjauhoa. Kypsennä pihvejä 200-asteessa noin 15 minuuttia.
Fetasaalaatin kastike mukaeli silakkapihvin täytettä. Oliiviöljyä, johon yhdistin hienonnetun tilli-valkosipuliseoksen.




100 000 täynnä-arvonta on suoritettu. Sooloilija, onni suosi sinua.

Lähetä s-postiin ar.leena@hotmail.com
osoitteesi.
Posti tuo sinulle menun ja josephjoseph-palkinnon.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! Kiitos! Lähetin juuri osoitetiedot sähköpostiisi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.