Pehmeän samettinen keitto maistui tänään, syksyisenä päivänä, erinomaiselta. Kevyehkön keiton jälkeen lehtitaikinanyytit ja -kolmiot iltakahvin kera olivat sopivan täyteläinen valinta.
Peruna-purjokeitto
puolikas purjon valkoista osaa
4 keskikokoista perunaa
öljyä
valkopippuria, suolaa
2 dl rasvatonta maitoa
hieman vettä
2 dl ruokakermaa 15%
persiljaa
Huuhtele ja pilko purjo. Kuori ja kuutioi perunat. Kuullota purjot ja perunat kattilassa öljytilkassa. Kaada joukkoon maito ja vesi niin, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Mausta.
Kypsennä ja soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
No tämä on kyllä juuri niin samettisen näköinen kuin kirjoitatkin. Voi että täytynyt olla hyvää.
VastaaPoistaOli se, risulinna, hyvää.
VastaaPoista