Lämmin hedelmäsalaatti ja vanilja-rahkakastike maistuivat tänään jälkiruokana.
Kuorin ja suikaloin nektariineja, päärynää ja banaania.
Pannulle viipaloin voita ja lisäsin palmusokeria.
Kuullotin seoksessa muutaman minuutin hedelmäsuikaleita. Nostin hedelmäsuikaleet kulhoon. Lisäsin pannulle punaista balsamicosiirappia ja hieman vettä. Huuhtelin pannun liemen hedelmäsalaatin joukkoon. Folio kulhon päälle. Sekoitin vaahdotetutn vaniljakastikkeen ja rahkan. Lisäsin joukkoon palmusokeria. Salaatti nautitaan lämpimänä kylmän kastikkeen kera.
sunnuntai 4. lokakuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämähän kuulostaa helpolta mutta herkulliselta jälkkäriltä. Täytyypä kokeilla vielä tänä iltana!
VastaaPoista