Kauralesepuuro (puolitin ohjeen)
1/2 l maitoa (puolet koko + puolet rasvatonta)1 1/4 dl kauralesettä
ripaus suolaa
Ripauta voinokare kattilan pohjalle, että puuro ei ota pohjaan. Anna sen sulaa.(Tätä ei kerrottu ohjeessa).
Lisää maito ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää leseet ja keitä 10 min. Anna hautua kannen alla hetki. Mausta jos haluat. Tarjoa marjojen tai marjakiisselin kera, sanotaan laatikossa. Olen tottunut syömään aamupuuron aina oivariinilla. Niin tein nytkin.
Eikä se käy sydämmelle. Katsokaa kuinka oivariini viestittää minulle puurosta kahdella sydämmellä. Valkoisten lakanoiden keskellä puuro maistui taivaalliselta. Kannattaa kokeilla.

mikä onkaan parempaa kuin puuro voisilmällä - mun suurintaherkkua. Ihana aamu ollut siellä!
VastaaPoistaSama täällä. Viikonlopun aamuisin on luxusta saada loikoilla sängyssä pitkään ja syödä aamupuuro siellä.
VastaaPoistaSydämet :)
VastaaPoistaLastu, sydämet tietenkin. Kiitos.
VastaaPoista