lauantai 17. tammikuuta 2009

Mustikka-vadelmapaistos

Tein marjoista jälkiruokaa. Marjoja riittää vielä kiitettävästi pakastimessa. Valitsin mustikoita ja vadelmia, joten itseasiassa tämä voisi olla Kuningatarpaistos. Ehkä se olisi liian juhlallinen nimi.
Tämä vie makean himon nopeasti, maistuu tämä niin makealta.

Mustikka-vadelmapaistos

2 kananmunaa
1 dl sokeria (voit laittaa hieman vähemmänkin)
100 g margariinia sulatettuna
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
n 6 dl vadelmia ja mustikoita
1 rkl perunajauhoja
1/2 dl sokeria







Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voitele uunivuoka. Kaada uunivuokaan sulatetut marjat, joihin olet sekoittanut perunajauhon ja sokerin. Kaada taikina marjojen päälle. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Tarjoa jäätelön kanssa. Klassinen vaniljajäätelö on paras vaihtoehto. Vaihtoehtona vaniljakastike sopii myös.

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla! Rakastan erilaisia paistoksia ja jäätelöä yhdessä, esim. raparperipiirakka ja jätski. Nam.

    VastaaPoista
  2. Tämä on Tytti todella hyvää. Kuvassa ei ole hienon näköistä, mutta maku on sitäkin parempi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.