Tulipa ostettua chilillä voimakkaasti maustettua meetwurstia. Se maistui voileivän päällä hieman liian kitkerältä. Mietiskelin miten saisin sen käytettyä. Pasta pelastaa paljon. Siispä meillä syötiin tänään tulista meetwurstipastaa.
Meetwurstipasta
6-7 dl pastaa
valkosipulinkynsi
120 g chilimeetwurstia
oliiviöljyä
Flora ruokakermaa
Keitä pasta al denteksi.
Kuumenna oliiviöljy pannulla (asento 7). Pilko joukkoon valkosipulin kynsi ja kuullota hetki. Suikaloi meetwursti ja kuullota sitä pannulla muutama minuutti. Kaada joukkoon tilkka ruokakermaa.
Valuta pasta ja sekoita joukkoon kastike. Tomaattilohkot sopivat raikkaina tämän pastan kanssa.
Voimakas meetwursti teki pastasta tulisen, mutta maistuvan.
Jäätelö sopi hyvin jälkiruuaksi tämän jälkeen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.