sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Broilerin minuuttipihvit ja viikunoita juuston kera

Broilerin minuuttipihvit ovat helppoa ja nopeaa ruokaa. Niiden seuraksi höyrytin ruusukaalia, keitin riisiä ja tein salaatin. Eikä jälkiruokakaan aikaa paljon vienyt, mutta oli kuitenkin hyvää.

Broilerin minuuttipihvit lisukkeineen

Broilerin ohutleikkeet kypsensin pannulla niukassa öljyssä kolme minuuttia per puoli. Mausteet paprikajauhe, mustapippuri, inkiväärihunaja ja suola.
Ruusukaalin puolikkaat höyrystin, maustoin vain sormisuolalla ja annoin muutaman voinokareen sulaa kaalien joukkoon.
Salaatti on tuiki tavallinen, pehmeää keräsalaattia, kuorittua kurkkua, tomaattilohkoja ja keltaista paprikaa. Päälle pirskottelin öljy-balsamico- maustepippuri-kastikkeen. Lopuksi ohuita päärynäviipaleita.






Briejuusto, gouda ja tuoreet viikunat, ovat jälkiruokana hyvä yhdistelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.