Pakastin osan sunnuntaisienistä tänään. Sienet kutistuvat paljon käsiteltäessä.
Enemmänkin olisi rasioihin sopinut, jätin parhaimmat isot ja maukkaat tatit heti syötäviksi.
Haperot ja nummitatit pakastin. Pakastaminen on helppo säilöntätapa.
Haperot puhdistin ja leikkasin punahaperoiden jalat renkaina mukaan.
Keltaruskealakkisten haperoiden jalat hylkäsin kokonaan. Pilkoin haperoiden lakit.
Kuivasin haperoista nesteet pois kuumalla pannulla pyöritellen noin 5 minuuttia.
Annoin jäähtyä ja nostelin pakastusrasiaan.
Nummitatit olivat pieniä ja puhtaita. Poistin jalat, huuhtelin kylmällä vedellä ja valutin.
Pilkoin tatit ja kuivasin ne kuumalla pannulla viitisen minuuttia.
Saivat jäähtyä ja sitten pakastusrasiaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.