torstai 18. syyskuuta 2014

Broileria sweet&sour-kastikkeella - Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti

.
Jokin aika sitten ostin kaappiin hätävaraksi saksalaista, mutta itämäiseen
tyyliin valmistettua hapanimelää kastiketta. Tuote on pakattu lasipurkkiin ja vaikutti
ihan toimivalta. Tänään koitti päivä, jolloin otin purkin käyttöön.
Ostin broilerin ohutleikettä ja käytin kastikkeen pannubroilerille.
Tykkäsimme kastikkeesta, se oli hyvää broilerin kera. Voittaa mennen tullen
hampurilaisketjujen tarjonnan ja ravintoloiden lounaspöytienkin tarjottavat.
Näin helppoa oli saada valmis ateria.

Keitä lisukkeeksi risottoriisi kasvisliemessä kypsäksi.
Ota broilerin ohutleikkeet huoneenlämpöön ja suikaloi ne.
Kuumenna pannulla rypsiöljyä tilkka ja nokare voita.
Paista broilerisuikaleet pannulla  3-4 minuutin ajan.
Lisää purkin sisältö ja paista vielä 3-4 minuuttia välillä sekoittaen.
Tarjoa risoton kanssa. Lisäsin annoslautasille päärynäviipaleita ja pikkuluumuja
sekä vihreänä salaattia.

Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti

Eilen kokosin illalliseksi maukkaan salaatin,
joten jaan sen nyt teillekin.

Vihreää lehtisalaattia, ripaus suolaa ja paahdettuja sesaminsiemeniä, kylmäpuristettua 
oliiviöljyä, puristettua sitruunamehua.
Tölkkipapuja, tietysti tuoreet olisivat olleet papermpia.
Tuoretta kurkkua kuutioina.
Vuohenjuustoa viipaleina.
Mehevää persikkaa viipaleina.
Hyvää oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.