torstai 13. maaliskuuta 2014

Unnibroilerileikkeet kasviksilla

Broilerileikkeet kypsyivät itsekseen paistopussissa uunissa ja
kypsensin lisukkeeksi kasviksia kuumalla pannulla nopeasti paistaen.
Koko päivä kului varastoa järjestellen eikä se vieläkään ole valmis,
mutta paremmalla puolella jo ollaan. Loppusilaus ja inventointi  on vielä tehtävä.
Työhuoneen järjestin myös melkein valmiiksi, mutta jäi sinnekin huomiselle vielä tehtävää.
Oli mukava, että sain laittaa broilerit mausteseoksineen uuniin kypsymään.
Koko tämä menuu oli aika vaivatonta, kasviksetkin valmistuivat melkein itsekseen.
Kyllä ruoka maistui raadannan jälkeen hyvältä. 

Uunibroillerileikkeet
Pannukasvikset
 3 kpl broilerin fileleikettä 
2 rkl rypsiöljyä
1 dl puristetun appelsiinin mehua
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
2 valkosipulinkynttä murskattuna
mustapippurirouhetta 
Sekoita liemen ainekset. Pyyhi fileet ja laita ne paistopussiin.
Kaada pussiin mausteliemi ja kääntele fileet liemeen.
Sulje pussi, mutta jätä kiristämättä, että höyrylle on pieni aukko.
Kypsennä 200-asteessa 40 minuuttia. 
*
1/2  kesäkurpitsa puolikasviipaleina
1 iso porkkana kuorittuna ja ohuina suikaleina
1 iso omena kuorittuna ja viipaleina
rypsiöljyä
mustapippuria ja ripaus suolaa
Kuumenna öljy pannulla ja lisää kasvikset kuumalle pannulle.
Kääntele niitä kovalla lämmöllä hetki.  Mausta.
*
Kastikkeeksi sekoitin 1 1/2 dl raejuustoa, 1/2 dl kermaa, mustapippuria, 1 tl  dijonsinappia,
 reilu tl kuivattua basilikaa, ripaus suolaa ja 3 rkl hienonnettua ruohosipulia.
Unohdin kastikkeen kuvista ja kesken ruokailun muistin kuvata kastikkeen mukaan.
Siksi tämä aloitettu annos pääsi kuvaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.