Päätin tehdä pizzaa suomalaisittain.
Ruisrieska oli sopiva pohjaksi. Ostin Lapin ruisrieskoja,
kruunupyyläistä savupekonia, hollantilaista cheddaria, mangon ja kirsikkatomaatteja
sekä lisäsin mukaan vielä tuoretta rucolaa.
Rieska-kinkkupizza
Ruisrieskan voitelin ensin oliiviöljyllä, seuraavaksi levitin paseerattua tomaattia ja
ripautin päälle hieman suolaa ja rouhittua mustapippuria.
Pilkoin savupekonin pieniksi kuutioiksi ja levitin kauttaaltaan rieskalle.
Sitten seurasi mangon viipalointi, kuorin ja leikkasin viipaleet ja viipaleista edelleen suorakaidesoiroja, jota pääsivät pekonin päälle. Cheddarin leikkasin veitsellä ohueksi nauhaksi
ja levitin pizzalle. Lopuksi puolitettuja kirsikkatomaatteja ja tuoretta rucolaa.
Ja sitten uunin 225 asteeseen noin 8-10 minuuttia.
Ja sitten uunin 225 asteeseen noin 8-10 minuuttia.
Tätä täytyy tehdä uudelleenkin.
Tätä täytyy kokeilla, on niin herkullisen näköinen ja kuullostaa melko helppotekoiselta.
VastaaPoistaYllättävän hyvin rieska sopi pohjaksi, hyvää oli.
VastaaPoista