Pekonista on moneksi, se täydentää kasvikset, perunankin.
Tänään pyöräytin ateriat nopeaan tahtiin. Esikäsittely vei hieman aikaa,
muuten kaikki valmistui itsekseen - melkein.
Pitkästä aikaa rapea pekoni maistui hyvältä ruusukaalin ja perunan kera.
Ruusukaali-pekonigratiini
Perunaviipaleet pekonilla
400 g ruusukaalia, kiehauta ne melkein kypsiksi vähässä vedessä.
Laita ruusukaalit uunivuokaan.
Pilko 200 g pekonia , paista ne rapeiksi ja ripauta hieman suolaa päälle.
Laita pekonit ruusukaalien päälle.
Sekoita 2 kananmunaa, 2 dl rasvatonta maitoa. Mausta mustapippurilla,
meiramilla ja ripauksella suolaa. Kaada seos vuokaan.
Lisää vuokaan 2 dl juustoraastetta.
Paista uunin 225-asteessa noin 20 minuuttia.
Kuori ja viipaloi perunat pituussuunnassa. Keitä suolalla maustetussa vedessä.
Paista kuumalla pannulla pienityt pekoniviipaleet rapeiksi, lisää lopuksi hieman suolaa.
Nosta perunaviipaleet pekonipannulle ja anna niiden kypsyä vielä muutama minuutti.
Nosta pekonia ja perunaa annoslautasille.
Ruusukaali-pekonigratiini
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.