Isot jumboherkkusienet sopivat hyvin täytettäviksi.
Valitsin sienten juustokanneksi camembert-valkohomejuuston.
Aurinkokuivatut tomaatit sopivat erinomaisesti täytteeseen sekä kuullotettu sipuli.
Seuraavalla kerralla laitan osaan sienistä vain aurinkokuivattua tomaattia.
Se sopii sen verran hyvin sienten makumaailmaan.
Täytetyt jumboherkkusienet salaatissa
Puhdista sienet, käytän tähän serlaa.
Poista kanta ja koverra tarvittaessa lakin kantareunoja.
Silppua sipulit ja sienten kannat.
Kuullota sipulisilppu rypsiöljy/voiseoksessa pannulla,
lisää kantasilppu ja jatka kuullottamista.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Pilko aurinkokuivatut ja öljyyn säilötyt tomaatit.
Sekoita sipuli- sienisilppu ja aurinkokuivatut tomaatit.
Nosta sienten lakit uunivuokaan ja täytä ne kasvissilpulla.
Leikkaa camembert kiekoiksi. Nosta sienille kansiksi.
Valuta päälle hunajatilkka. Lisääpäälle puolitettu kirsikkatomaatti.
Kypsennä sienet 225-asteessa noin 15 minuuttia.
Annostele salaattipedille, jossa pehmeää salaattia, kevätsipulisilppua. kirsikkatomaatteja,
paprikaa sekä sitruuna-oliiviöljyä ja mustapippuria.
Lopuksi ananasta jälkiruoaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.