sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Broileria valkovuokkojen keskellä


Tänään maistuivat broilerifileet ja salaatti valkovuokkojen keskellä.
Paistoin aamulla fileet evääksi ja sekoitin salaatin.
Kylläpä maistuivat matkaeväänä. Juomana vähähiilihappoinen vesi.


Broilerifileet

Pyyhi fileet mausta ruususuolalla ja rouhaise
päälle mustapippuria.
Paista 2 minuuttia per puoli voi-öljyseoksessa.
Lisää pihveille hunajaa,
huuhtele pihvejä voi-öljyseoksella paiston aikana.
Anna hieman jäähtyä, kääri folioon ja pakkaa eväslaatikkoon.
Sekoita salaattiin pehmeää friseetä, kurkkukuutioita ja
suippopaprikasuikaleita. Sekoita kastikkeeksi
oliiviöljyä, vaaleaa balsamicoa, ruususuolaa, 
mustapippuria ja hieman sokeria.

2 kommenttia:

  1. Täydellinen piknik-ateria täydelliseen ympäristöön. Taitaa nyt minuun tarttua tuo sinun ruususuolasi...

    VastaaPoista
  2. Suolalla on merkitystä. Kannattaa valita aito luonnontuote.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.