Uudistunut aamiainen on usein turkkilaista jogurttia maustettuna hyppysellisellä stewiaa. Päälle hedelmiä ja marjoja. Tänä aamuna viipaloituja persikoita, kiiwiä sekä mustikoita. Olen kokeillut myös kirsikkatomaatteja, sekin sopii ihan hyvin.
Eilenkö se oli, kun syötiin pekonisalaattia. Mukaan pääsivät jäävuorisalaatti, pannulla kuullotetut palsternakkaviipaleet, kevätsipulisilppu, kurkkuviipaleet, kirsikkatomaatit ja rapeaksi paistetut pekonikuutiot. Päälle persiljaa. Kastikkeena vinaigrette.
Savustetun makrillin seuraksi tämänpäiväisen iltaruuan kanssa kokosin yksinkertaisen salaatin lisukkeeksi.
Makeita friseesalaattia ja babypinaattia tuoreena, kevätpunasipulia ja retiisiä. Kastike neitsytoliiviöljy-vaalea balsamico. Savumakrilli oli hyvää, suosittelen.
Toivotan täältä KOTONA-keittiöstä aurinkoisen leppoisaa juhannusta kaikille teille, jotka piipahdatte täällä.
Kiitoksia käynneistä ja tervetuloa jatkossakin.
Kauniita ja ihania salaatteja !OIkein hyvää juhannusta Arleenan keittiöön!
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä salaatteja. Oikein ihanaa ja aurinkoista juhannusta!
VastaaPoista