Aamiainen
Salaatissa on kreikkalaista kermajogurttia (10%) ja hyppysellinen stewiaa. Päälle viipaloituna persikkaa, mansikoita ja melonia.
Lounassalaatit
Eilisestä jäänyt sillikimara nyt romainesalaatilla.
Kotimaiset tomaatit ovat jo mehukkaita ja sopivan makeita. Tomaateille on pirskoteltu neitsytoliiviöljyä, ripaus mustapippuria, babypinaatin lehtiä ja pilkottua kevätsipulinvartta.
Seuraavaksi raikkaat melonilohkot.
Juustosalaatissa makeaa friseesalaattia, kurkkuviipaleita, retiisiviipaleita ja kovaa vuohenjuustoa kuutioina.Päällä persiljasilppua. Hollantilainen vuohenjuusto oli erinomaista. Kastikkeena neitsytoliiviöljyä.
Jälkiruokasalaattina lohkottuja mansikoita mascarpone-kermavaahdossa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.