Porsaankyljykset
6 kpl porsaankyljyksiä, ei kovin isoja
2 isoa sipulia
3 valkosipulinkynttä
3 rkl vehnäjauhoja
2 tl suolaa
2 tl mustapippuria rouhittuna
3 rkl sinappia
1/2 l vettä + lihaliemifondi
3 rkl maizenaa
Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota ne öljyssä. Siirrä sipulit kasariin.
Sekoita vehnäjauhot ja mausteet.
Voitele kyljykset sinapilla molemmin puolin. Kääntele kyljykset jauhoseoksessa. Nosta kyljykset kasariin sipulipedille. Lisää kasariin kiehautettu lihaliemi. Keitä hiljalleen kannen alla noin 1/2 tuntia.
Ota kyljykset liemestä. Siivilöi liemi ja suurusta maizenalla. Kaada kastike kyljyksille.
Tarjoa perunamuusin ja salaatin kera. Salaatissa oli makeaa friseesalaattia, kurkkua, luumua ja kurpitsansiemeniä. Päälle pirskotettuna oliiviöljyä, ripaus suolaa ja mustapippuria.
Oih ja voih! Nyt tuli nälkä..
VastaaPoistaAnna,
VastaaPoistaPossunkyljykset ovatkin hyvä ase nälkään.