Hampurilaissalaatti
Kokoonpano.Jauhelihapihvit 4 kpl.
400 g naudanpaistijauhelihaa, 1 tl suolaa, pari rouhaisua mustapippuria, 2 tl maustepippuria, 2 tl paprikajauhetta, 1 kananmuna, 1/2 dl vettä ja 3/4 dl korppujauhoja. Sekoita aineksista tasainen taikina ja muotoile neljäksi pihviksi. Paista rypsiöljyssä kypsiksi.
Paahda uunin grillivastuksen alla 4 vuokaileipäviipaletta uuninkestävällä laakealla vadilla (kuvassa on käyttämäni vati) Lämmin vati pitää hampurilaiset sopivan lämpiminä.
Kokoa salaatti. Nosta paahdetuille leiville friseesalaatia ja pihvit. Viipaloi pihville juustoviipale, se sulaa hieman juuri sopivasti.
Lisää pihveille kastike, ranskankermaa, tomaattipyrettä, dijonsinappia, mustapippuria ja paprikaa. Sekoita tasaiseksi ja maista. Nostele kastike pihveille
Seuraavaksi lisäsin kurkkusalaattia ja puolukkasurvosta sekä persiljaa. Lopuksi friseesalaattia ja tomaattilohkoja, joille ripottelin suolaa, sokeria ja oliiviöljyä. Ja vielä muutama herkkukurkkusoiro.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.