sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Porkkana- appelsiinisalaatti

Possuruuan seuraksi sopii porkkana-appelsiinisalaatti loistavasti. Se on kevyttä ja appelsiinin maku samoinkuin porkkanakin täydentävät hyvin possunlihan täyteläisyyttä.

Porkkana-appelsiinisalaatti

Huuhtele, kuivaa ja revi vihreää lehtisalaattia salaattivatiin
Raasta kuoritut porkkanat raasteeksi
Kuori ja kuutioi appelsiinit lohkoiksi. Sekoita ne raasteen joukkoon.
Ne mehustavat raasteen sopivasti.
Kuori, halkaise ja poista siemenet kurkusta. Leikkaa viipaleiksi.
Sekoita kurkut porkkanraasteseokseen ja nostele seos lehtisalaattipedille kulhoon.
Pirskottele pinnalle hyvää neitsyt oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.