torstai 16. huhtikuuta 2009

Banaani-kookosohukaiset

Maanantaina tein kevyen kalaruuan seuraksi jälkiruuaksi näitä ohukaisia. Ensimmäinen kerta, mutta ei viimeinen olivat muhevan hyviä.

Banaani-kookosohukaiset

2,5 dl vehnäjauhoja
vajaa dl sokeria
1 dl kookoshiutaleita
4 dl kookosmaitoa
2 kananmunaa

Täyte
4 banaania
50 g voita (margar)
1 dl ruokosokeria (fariinisok)
1 dl limettimehua



Sekoita taikinan kuivat aineet. Tee jauhojen keskelle kolo ja kaada siihen kookosmaito ja kananmunat. Vatkaa tasaiseksi.
Paista suuria lettuja, käytä juoksevaa floraa. Pidä letut lämpiminä folion alla tai 100-asteessa uunissa.

Leikkaa banaanit vinosti paksuiksi viipaleiksi. Kuumenna pannu ja sulata rasva. Lisää banaanipalat ja paista käännellen, kunnes saavat väriä. Ripottele päälle sokeri ja ravistele pannua, kunnes sokeri on sulanut. Sekoita joukkoon limettimehu.
Nostele täyte letuille, koristele limettisuikaleilla.
Seuraavalla kerralla käytän ohukaispannua ja paistan pieniä ohukaisia, kätevämpi tarjota.

3 kommenttia:

  1. Onpa herkun näköistä!

    VastaaPoista
  2. Aih, taas ihana jälkkäri.

    VastaaPoista
  3. Kaisa,
    Kiitos, kyllä maistuikin.

    Tytti,
    Kannattaa kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.