tiistai 14. huhtikuuta 2009

Basilika-kesäkurpitsapasta

Tänään tuntui hyvin kesäiseltä, kun tein tätä pastaa. Basilikan tuoksu sen tekee, aivan ihana tuoksu. Pasta oli kevyttä ja siinä tuntuivat kesän maut.

Basilika-kesäkurpitsapasta

3 valkosipulinkynttä
2 pientä tai yksi iso kesäkurpitsa
1 rkl rypsiöljyä
1 prk ruokakermaa
1 tl kasvisfondia
1 prk raejuustoa (tai raelevitettä)
1 ruukku basilikaa
mustapippurirouhetta
400 g kierrepastaa tmv





Kuori ja viipaloi valkosipulit. Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Kuullota niitä pannulla öljyssä, kunnes kesäkurpitsat ovat pehmeitä.
Kaada joukkoon ruokakerma ja fondi. Anna kiehahtaa. Lisää ennen tarjoilua raejuusto, basilikanlehdet ja mustapippurirouhe.
Keitä pasta al denteksi. Yhdistä pasta ja kastike.
Ohje mukaeltuna Kodin Kuvalehdestä. Jälkiruokana syötiin eilisestä jäänyt banaani-kookosohukainen. Se oli hyvää, kuten pastakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.