tiistai 21. huhtikuuta 2009

Ohukaiset mansikoiden ja pannacotan kera

Ohukaiset eli lätyt ovat suussa sulavan hyvää jälkiruokaa. Pieniä ohukaisia paistoin tänään ja kadu en, vaikka kalorimäärä hieman kohosikin totutusta.

Ohukaiset

4 dl maitoa
1 dl kermaa
1 kananmuna
n 2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
mansikoita
Mövenpick mansikkapannacotta-jäätelöä

Sekoita aineksista taikina. Anna turvota vähintään puoli tuntia. Paista ohukaispannussa.
Tarjoa kohmeisten pakastemansikoiden ja mansikkapannacotta-jäätelön kera.
Lopuksi totean, että Möwenpickin pannacottajäätelö sopii loistavasti mansikoiden ja ohukaisten kanssa. Kannattaa kokeilla.

2 kommenttia:

  1. Voi että miten mahdottoman houkuttelevan näköinen jälkkäri! Saisipa tuon annoksen jotenkin imaistua tuosta kuvaruudulta maisteltavaksi; vielä olisi masussa tilaa pienelle kevyelle iltapalalle... :D

    VastaaPoista
  2. Canelia,
    Lätyt ovat suussasulavia ja Möwenpickin pannavotta ja masikat kruunaavat lopputuloksen

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.