Ohukaiset eli lätyt ovat suussa sulavan hyvää jälkiruokaa. Pieniä ohukaisia paistoin tänään ja kadu en, vaikka kalorimäärä hieman kohosikin totutusta.
Ohukaiset
4 dl maitoa
1 dl kermaa
1 kananmuna
n 2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
mansikoita
Mövenpick mansikkapannacotta-jäätelöä
Sekoita aineksista taikina. Anna turvota vähintään puoli tuntia. Paista ohukaispannussa.
Tarjoa kohmeisten pakastemansikoiden ja mansikkapannacotta-jäätelön kera.
Lopuksi totean, että Möwenpickin pannacottajäätelö sopii loistavasti mansikoiden ja ohukaisten kanssa. Kannattaa kokeilla.
tiistai 21. huhtikuuta 2009
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Voi että miten mahdottoman houkuttelevan näköinen jälkkäri! Saisipa tuon annoksen jotenkin imaistua tuosta kuvaruudulta maisteltavaksi; vielä olisi masussa tilaa pienelle kevyelle iltapalalle... :D
VastaaPoistaCanelia,
VastaaPoistaLätyt ovat suussasulavia ja Möwenpickin pannavotta ja masikat kruunaavat lopputuloksen