keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Mustekalarenkaat ja riisiä

Pakasteeseen olin ostanut mustekalarenkaita. Löysin ne järjestäessäni pakastinta. Niistä tein tänään iltaruokaa riisin kera.

Mustekalarenkaat ja riisiä
(2 annosta)

3 dl riisiä
250 g mustekalarenkaita
öljyä
2 sipulia
kuivattua chilipalkoa
0,5 dl vettä + 1 tl kalafondia
1 tomaatti kuorittuna ja paloiteltuna
suolaa, mustapippuria
oreganoa





Sulata mustekalarenkaat hitaasti jääkapissa.
Pilko sipulit, murenna joukkoon chilipalkoa n 1 cm:n pala ja kuullota niitä öljyssä hetki.
Lisää joukkoon mustekalarenkaat. Kypsennä kunnes neste on haihtunut. Lisää kalaliemi ja mausteet. Hauduta kannen alla 20 minuuttia välillä sekoittaen. Keitä riisi.
Lisää kuoritut tomaattilohkot ja anna kypsyä muutama minuutti.
Tarjoa riisin ja salaatin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.